Festivitatea de premiere a copiilor cu rezultate deosebite la concursurile internaționale, naționale, regionale și județene

A treia zi de activități din cadrul proiectului finanțat de Consiliul Județean Dambovita ,, COPILĂRIE. BUCURIE. PRIETENIE. JOCURI. VACANȚĂ”, a cuprins partea artistică și festivitatea de premiere a copiilor cu rezultate deosebite la concursurile internaționale, naționale, regionale și județene.

Totul s-a desfășurat la ,, Hanul Mare ” Băleni, în parteneriat cu Asociația ,,Balgarska Radost” Baleni.

Mulțumim Consiliului Județean Dâmbovița, părintelui Georgian de la Parohia Băleni Români pentru călduroasa primire la biserica păstorită de dumnealui, membrilor și copiilor asociației, menționată mai sus, locației noastre și bineînțeles sponsorilor noștri, fără de care nu ar fi fost posibilă recompensarea eforturilor făcute de copii: Manoil Trans( a contribuit cu cele 200 de pachete oferite tuturor copiilor prezenți), Burlacu Trans Com SRL, Constar Industry SRL și prietenilor noștri…….care și de data aceasta au fost alături de noi, au luat parte la tot programul, Oana și Cosmin Voevodschi. Toți au dorit să contribuie la premierea cu bani a 80 de copii, care au reprezentat Palatul Copiilor Târgoviște la diferite concursuri în țară și de unde s-au întors victorioși.

VĂ MULȚUMIM PENTRU TOT!