Clubul Copiilor Moreni: Str. Flacara, Nr.29, Moreni .

Institutia a fost infiintata in anul 1972, purtand titulatura de Casa Pionierilor si Soimilor Patriei Moreni. Inspectoratul Scolar Judetean Dambovita, in colaborare cu autoritatile locale a decis ca activitatea institutiei sa se deruleze incepand cu 1 octombrie 1972. S-a remarcat in aceasta perioada domnul profesor de biologie Stanescu Mihai, care de altfel a fost numit si primul director al Casei Pionierilor si Soimilor Patriei Moreni.

Institutia si-a centrat activitatile pe functionarea a 6 cercuri, majoritatea cu caracter tehnico-aplicativ. Sediul institutiei a fost un corp de cladire situat in str. Targovistei nr. 73, structurat pe 8 sali de clasa cu suprafata de 380 mp si magazie pentru materiale. Incepand cu anul scolar 1974-1975 institutia a beneficiat si de localul din str. Flacara nr. 29, care a devnit de altfel si sediul central datorita pozitiei sale din zona, fiind foarte accesibil tuturor copiilor de pe raza orasului Moreni. Ulterior se renunta la sediul din str. Targovistei, care a fost transformat in gradinita.

Dupa anul 1989 se schimba titulatura institutiei, in conformitate cu reglementarile, denumire care este si in prezent: CLUBUL COPIILOR MORENI.

Galerie Foto Deschidere an şcolar 2017 - 2018