Târgovișteanca Sara Maria Iosif, un talent muzical de excepție

A câștigat nenumărate trofee!

Tineri târgovișteni cu care ne mândrim! Sara Maria Iosif – elevă în clasa a III – a C la Colegiul Național Constantin Cantacuzino, profesor Ciprian Brebeanu, și elevă la Centrul de Canto al Palatului Copiilor Târgoviște, profesor Cristina Alexandru Ghiorghilas, câștigătoare a nenumăratelor premii la concursuri, și cu rezultate foarte bune la învățătură.

La vârstă de 5 ani, Sara Maria Iosif a început cursurile de pian sub îndrumarea prof. Olivia Stanescu, participând la audiții de pian timp de 4 ani. Talentul vocal al Mariei Sara Iosif a fost descoperit anul trecut, cu ocazia participării la Festivalul Mărțișorului. A continuat activitatea artistică la Clubul Victorioșilor, sub îndrumarea familiei Viorica și Victor Mihalache, obținând premii la Top Talent Show Brașov și Lira Litoralului. Tot sub îndrumarea familiei Mihalache a participat la emisiuni TV – EtnoTV, Banca de Talente, Columna TV, festivaluri, videoclipuri, înregistrări în studiouri profesionale. La Clubul Victorioșilor, colaborarea a durat 4 ani. Odată cu începerea noului an scolar, 2019 – 2020, Sara Maria Iosif a continuat activitatea muzicală la Palatul Copiilor Târgoviște, cucerind numeroase premii : Premiul 1 Hora de la Clinceni, Trofeul Secțiunii Talente Muzicale București, Premiul 1 București – Concursul Mărțișorului, Premiul Special la Concursul Gala Muzicii etc.

 

sursa: https://ripostapenet.ro/2020/03/16/a-castigat-nenumarate-trofee-targovisteanca-sara-maria-iosif-un-talent-muzical-de-exceptie/