Clubul Copiilor Titu: Str. Pictor Nicolae Grigorescu, Nr.18, Titu.

Institutia a fost infiintata in anul 1972, purtand titulatura de Casa Pionierilor si Soimilor Patriei Titu. Inspectoratul Scolar Judetean Dambovita, in colaborare cu autoritatile locale a decis ca activitatea institutiei sa se deruleze incepand cu 1 octombrie 1972. Initial unitatea a functionat intr-o cladire situata la doua case de locul actual, o cladire frumoasa, impunatoare si propice desfasurari activitatilor. Initial au fuctionat un numar de 6 cercuri: desen, muzica, radiotelegrafie, floricultura, aeromodele si sculptura.

Pe parcursul anilor institutia a functionat in 3 locatii, una dintre ele fiind peste calea ferata care trece prin oras, ceea ce a fost un dezavantaj pentru desfasurarea activitatii. Dupa anul 1989 se schimba titulatura institutiei, in conformitate cu reglementarile, denumire care este si in prezent: CLUBUL COPIILOR TITU.

De-a lungul celor 35 de ani de existenta numarul catedrelor a suferit modificari, crescand la 7 iar ulterior scazand la 5, cinci cercuri functionand si in acest moment. Carting, Orientare turistica, Ecoturism, Tenis de masa, Natatie.

Galerie Foto Deschidere an scolar 2017 - 2018